Kakau Points

Kakau Points

Kakau Points

1ο Festival σοκολάτας – Χορηγός η Kakau

Η σχολή Grand Foyer ανοίγει τις πύλες της στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου με το 1ο Festival σοκολάτας που θα πραγματοποιηθεί στο 7ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, Πανόρμου 59 με πολλές εκπλήξεις και άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές και τα προϊόντα που την κάνουν τόσο αγαπητή σε όλες τις ηλικίες!

Το πρόγραμμα του Φεστιβαλ περιλαμβάνει έκθεση με συντριβάνια που θα ρέει λαχταριστή σοκολάτα και κακάο και live επίδειξη για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από τους pastry chef της σχολής Grand Foyer με την συνδρομή αποφοίτων της σχολής από τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας.

Θα απολαύσουμε και θα γευτούμε υπέροχες δημιουργίες από σοκολάτα από τους αποφοίτους καθώς και τους καταξιωμένους καθηγητές της σχολής Grand Foyer. Επίσης, θα μάθουμε μέσα από ένα όμορφο οπτικοποιημένο ταξίδι την χρησιμότητα και πολλές χρηστικές πληροφορίες για την σοκολάτα και το κακάο.

Μια ξεχωριστή νότα είναι ο διαγωνισμός με γλυκά με βάση την σοκολάτα που θα υπάρξει με ελεύθερη συμμετοχή και με μεγάλο δώρο μια ολική υποτροφία αξίας 3,000 στην ειδικότητα της ζαχαροπλαστικής.

Και τις δύο μέρες 12.30 μ.μ. η Kakau θα κάνει παρουσίαση της διαδικασίας παραγωγής σοκολάτας – bean to bar. Η σοκολάτα στην διαδρομή από τον καρπό του κακάο μέχρι την τελική μορφοποίηση της σε μπάρα σοκολάτας.

EnglishGreekSpainFrench